Block Puzzle Jewel

Intră în universul jocului Block Puzzle Jewel și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri logice!

Pune-ți creierul la treabă atunci când joci Block Puzzle Jewel pe Jocurigratuite.ro și încearcă să aranjezi tabla astfel încât să faci linii de la o margine la alta a tablei. Block Puzzle Jewel nu este un joc în care va trebui să reacționezi rapid și să te ferești de inamici, ci provocarea vine din modul în care poți gândi în avans și să îți faci o strategie. În Block Puzzle Jewel va trebui să așezi blocuri care au tot felul de forme aleatorii, în așa fel încât să facă o linie dreaptă de la o parte la alta.

Fiecare bloc nou pe care îl plasezi poate schimba complet tabla de joc, așa că gândește-te bine înainte de a decide unde vrei să pui următorul bloc. Poți vedea doar următoarele trei blocuri, așa că ține cont întotdeauna de următoarea mișcare pe care este posibil să o faci. Există un pic de hazard în Block Puzzle Jewel, iar pentru a nu te bloca, va trebui să iei în considerare faptul că nu poți controla pe deplin ce piese vei primi în continuare. Dacă aveți nevoie de un ajutor suplimentar, puteți folosi monedele pe care le colectați în timpul jocului pentru a roti blocurile, dar nu vă bazați prea mult pe aceste elemente.

Block Puzzle Jewel poate fi o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unui joc relaxant, dar și captivant pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta blocurile și deplasați mouse-ul pentru a selecta locul în care doriți să le plasați. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb elementele de joc.

Jocuri similare:

Îți place Block Puzzle Jewel? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri logice pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.