Butterfly Shimai

Intră în universul jocului Butterfly Shimai și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri logice!

Cu modelele sale frumoase de fluturi, schema de culori relaxante și gameplay-ul său, Butterfly Shimai este un joc minunat pentru a vă ajuta să vă relaxați și să vă relaxați. Tot ce trebuie să faci este să potrivești două aripi de fluture care sunt de același tip, iar apoi să privești cu bucurie cum un fluture maiestuos apare brusc și zboară departe de tablă. Butterfly Shimai aduce o oarecare provocare în regulile sale, așa că va trebui să te asiguri că potrivirile pe care le faci nu sunt blocate de alte aripi. Dar chiar și aici poți primi ceva ajutor, deoarece poți activa tot felul de obiecte utile care să te ajute în încercarea ta de a elibera fluturii.

Prin animațiile și grafica sa complexă, Butterfly Shimai este un joc excelent pentru a te ajuta să te relaxezi. Chiar dacă există o limită de timp, fiecare nouă potrivire pe care o faci adaugă prețioase secunde în plus, așa că, cu cât ești mai bun la găsirea perechilor, cu atât mai mult timp vei avea la dispoziție. Pe lângă faptul că te ajută să te relaxezi, un joc precum Butterfly Shimai te poate ajuta și la antrenarea răbdării și a abilităților de memorare. Și chiar dacă ajungi la un moment dat în care nu mai ai timp, poți oricând să încerci din nou, iar același joc distractiv va fi reluat în scurt timp.

Relaxează-te și distrează-te atunci când joci Butterfly Shimai pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta aripile fluturelui. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți-le în schimb.

Jocuri similare:

Îți place Butterfly Shimai? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri logice pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.