Unblock Cube 3D

Intră în universul jocului Unblock Cube 3D și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri logice!

Încearcă un joc distractiv și relaxant și pune-ți la încercare memoria și conștiința spațială atunci când joci Unblock Cube 3D pe Jocurigratuite.ro. În acest joc 3D, trebuie să desprindeți toate cuburile mici de pe suprafața de joc. Fiecare dintre aceste cuburi are o săgeată pe ele, care indică în ce direcție vor merge dacă le atingeți. Uneori, calea lor este blocată și trebuie să te asiguri că îndepărtezi toate obstacolele din cale, deoarece blocurile se pot mișca doar în direcția în care indică săgeata.

Grafica 3D de la Unblock Cube 3D îți permite să muți cubul și să afli ce cuburi poți să elimini și care nu. De asemenea, puteți afla cum puteți elibera o anumită cale pentru alte cuburi. Cu o mulțime de nivele și configurații de nivele pe care să le încerci, Unblock Cube 3D este o alegere excelentă pentru atunci când vrei un joc relaxant. Mai mult, pe măsură ce avansezi în joc, nivelurile devin din ce în ce mai dificile, dar, pe lângă faptul că experiența și cunoștințele tale despre Unblock Cube 3D te fac să avansezi, primești și un obiect util care îți permite să inversezi direcția oricăruia dintre cuburile care sunt plasate pe tablă. Această mișcare poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a debloca puzzle-ul.

Găsește modul corect de a elibera cuburile atunci când joci Unblock Cube 3D pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Faceți clic cu butonul stâng al mouse-ului pe cuburi pentru a le muta în direcția în care indică săgeata. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți-le în schimb.

Jocuri similare:

Îți place Unblock Cube 3D? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri logice pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.