Woblox

Intră în universul jocului Woblox și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri logice!

În Woblox îți sunt testate abilitățile de organizare și planificare, iar dacă îți place să împachetezi bagaje sau orice altceva, atunci acesta este jocul potrivit pentru tine. Cu regulile sale ușor de înțeles, precum și cu natura sa relaxantă, Woblox este ideal pentru atunci când vrei să te relaxezi, dar și să-ți stimulezi creierul într-un mod distractiv și captivant. Și pentru că în Woblox nu există amenințarea iminentă a unor inamici răutăcioși care ar putea veni să te atace, poți juca fără niciun fel de presiune suplimentară.

În Woblox trebuie să muți niște piese de lemn pe o tablă, în așa fel încât piesa de lemn care are o nuanță verde să poată ieși de pe ecran în direcția indicată de săgeți. Ușor, nu-i așa? Deși poate părea așa, în momentul în care începi jocul și încerci să planifici traseul, îți vei da seama cât de limitate sunt mișcările tale și cum fiecare mișcare pe care o faci schimbă radical lucrurile. Iar dacă nu planifici corect, nu vei ajunge la nivelul următor. Piesele din lemn pot aluneca doar fie lateral, fie în sus și în jos. Totul depinde de direcția în care sunt orientate. Și, deși spațiul pe care îl ai la dispoziție pentru a plasa piesele este puțin limitat, acest lucru înseamnă, de asemenea, că poți încerca rapid tot felul de configurații, până când găsești ieșirea corectă. Dar când termini nivelul, te va face să te simți foarte inteligent.

Vizitați Jocurigratuite.ro ori de câte ori doriți un joc distractiv care să vă facă să gândiți, dar care să fie și relaxant, atunci când încercați Woblox.

Cum se joacă

Dacă jucați de pe un PC, folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta și trage bucățile de lemn. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, atingeți ecranul și țineți degetul apăsat pentru a interacționa cu jocul.

Jocuri similare:

Îți place Woblox? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri logice pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.