Drop The Number

Intră în universul jocului Drop The Number și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri logice!

Drop The Number este un joc distractiv care este o combinație de mai multe jocuri clasice, împrumutând mecanica de joc de la jocuri precum Tetris, Threes sau 2048. Modul în care cad blocurile pe suprafața de joc îți va aminti cu siguranță de îndrăgitul joc Tetris, în timp ce obiectivul principal al jocului amintește de hiturile Threes, sau 2048. Pentru a obține puncte în Drop The Number trebuie să unești piesele care au același număr pe ele. Odată ce ai reușit acest lucru, ele se contopesc și creează un număr mai mare pe care, la rândul său, va trebui să îl combini cu o piesă de aceeași valoare.

Provocarea jocului provine din găsirea pieselor pe care ar trebui să te concentrezi mai departe și, pe măsură ce acestea coboară încet, poți simți cum crește presiunea. Va trebui să ții cont de poziția lor actuală, dar și de poziția pieselor vecine, precum și de valorile acestora. În Drop The Number planificarea din timp te va conduce la victorie. Și nu îți permiți luxul de a te gândi prea mult la următoarea mutare, pentru că piesele avansează încet, iar odată ce s-au așezat în partea de jos a ecranului, nu le mai poți schimba direcția. Cu cât avansezi mai mult într-o rundă, cu atât mai mult trebuie să cântărești fiecare decizie, pentru că devine mai dificil să combini piesele. Dar această creștere lentă a provocării garantează mai multă distracție.

Joacă un joc care combină două experiențe clasice atunci când selectezi Drop The Number pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Dacă folosești un calculator apasă butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta pe ce culoar vrei să cadă piesa curentă. Dacă utilizezi un dispozitiv mobil, apasă pe ecran pentru a selecta culoarele.

Jocuri similare:

Îți place Drop The Number? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri logice pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.