Stack Tower

Intră în universul jocului Stack Tower și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri logice!

Plasează blocuri de diferite forme și mărimi pentru a construi o structură care să atingă cerul în Stack Tower, un joc de puzzle distractiv în care capacitatea de a judeca corect stabilitatea unei structuri, precum și abilitatea de a face riscuri calculate sunt factori cheie pentru a câștiga nivelul. Nu vei ști ce fel de bloc trebuie să plasezi în următoarea poziție, așa că asigură-te că pentru fiecare plasare iei în considerare acest fapt. O singură greșeală reprezintă o repornire instantanee a nivelului. La urma urmei, nici tu nu ți-ai dori ca blocuri uriașe să cadă din cer.

După ce înveți regulile jocului Stack Tower, fiecare dată când vei plasa un bloc va fi o experiență palpitantă, pentru că trebuie să îți adaptezi planurile de construcție în funcție de piesele pe care le primești. Dar, indiferent de cum arată structura finală, întotdeauna vei scoate un suspin de ușurare ori de câte ori vei vedea că te apropii de linia de sosire și vei reuși să plasezi ultimul bloc, fără consecințe catastrofale. De-a lungul unei varietăți de niveluri unice, Stack Tower te va face să te gândești la fiecare mișcare pe care o faci, dar această provocare este unul dintre ingredientele cheie pentru care jocul este distractiv de jucat. Muzica și grafica se combină, de asemenea, pentru a crea o experiență relaxantă.

Creează structuri interesante în Stack Tower și termină toate nivelele sale atunci când îl joci pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Utilizează mouse-ul pentru a selecta locul în care vrei să plasezi blocul și apasă butonul stâng al mouse-ului pentru a așeza următoarea piesă.

Jocuri similare:

Îți place Stack Tower? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri logice pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.