Rope Bawling 2

Intră în universul jocului Rope Bawling 2 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri logice!

Ați încercat vreodată să jucați bowling cu o frânghie? Această continuare a deja faimosului Rope Bawling aduce și mai multe nivele pentru ca tu să îți testezi abilitățile de bowling. Scopul este același ca întotdeauna, trebuie să tai frânghia care ține bila de bowling și apoi să o ghidezi în așa fel încât să doboare toate popicele. Acest lucru este mai greu decât era de așteptat, iar Rope Bawling 2 adaugă și mai multe, noi moduri în care să îți testezi abilitățile.

Dacă ai crezut că nivelurile din Rope Bawling nu sunt suficiente, atunci Jocurigratuite.ro are exact ceea ce ai cerut: Rope Bawling 2, continuarea popularului și amuzantului joc de puzzle, care îți aduce regulile clasice pe care le cunoști și le iubești deja, adăugând în același timp și câteva elemente noi, care adaugă noi niveluri de distracție jocului. Premisa rămâne aceeași, și trebuie în continuare să doborâți popicele care sunt plasate pe diferite platforme de pe nivel, dar le doborâți folosind o frânghie, puterea gravitației (pe care o puteți chiar activa și dezactiva pentru a rezolva puzzle-urile), și ceva gândire creativă.

De data aceasta, există obstacole noi și poți chiar controla gravitația. Acest lucru adaugă un strat complet nou jocului și îți oferă o gamă uimitoare de idei pe care să le explorezi și să le încerci. Dacă ești pasionat de bowling, vei găsi Rope Bawling 2 ca fiind foarte distractiv și, de asemenea, foarte creativ și amuzant.

Fiecare nivel este diferit de cel precedent și ridică miza când vine vorba de dificultate. Ceea ce face ca Rope Bawling 2 să fie un joc atât de captivant și captivant, este incredibil de distractiv și unul dintre jocurile de top la care să îți testezi abilitățile de bowling. Poți juca Rope Bawling 2 chiar acum pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a tăia frânghia și interacționează cu butoanele dacă folosești un PC sau atinge sau glisează pe ecran dacă folosești un dispozitiv mobil.

Jocuri similare:

Îți place Rope Bawling 2? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri logice pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.