Classic Nonogram

Intră în universul jocului Classic Nonogram și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri logice!

Bucură-te de un joc de puzzle distractiv și colorat pe Jocurigratuite.ro și încearcă să rezolvi o multitudine de nonograme atunci când încerci Classic Nonogram. Deși nu sunt la fel de faimoase ca alte tipuri de jocuri de puzzle, aceste puzzle-uri distractive vă vor provoca mintea și vă vor oferi o doză plăcută de distracție. Ca și în cazul majorității jocurilor de puzzle, Classic Nonogram poate fi o alegere excelentă dacă doriți să stați liniștit și să vă relaxați și nu doriți cu adevărat să vă angajați prea mult reflexele. Cu un număr mare de nivele, fiecare dintre ele grupate în diferite niveluri de dificultate, Classic Nonogram vă poate distra ore în șir.

Pentru a câștiga un nivel din Classic Nonogram trebuie să completezi corect grila de pe ecran. Fiecare nivel are o grilă diferită de completat, iar fiecare dintre ele vine cu propriul set de cerințe. Deasupra fiecărei coloane și lângă fiecare rând se află un număr, iar acest număr reprezintă câte celule goale trebuie completate. Poți determina care dintre ele trebuie completate prin calcularea unui sort intersecția coloanei sau rândului respectiv, deoarece fiecare celulă se află într-un anumit rând sau coloană. De exemplu, dacă o coloană are patru celule, iar numărul patru este deasupra ei, atunci puteți determina rapid că toate celulele vor trebui umplute. Dacă un rând are un trei lângă el, dar există un total de patru celule goale pe acel rând, puteți fi sigur că o celulă din coloana menționată mai sus va fi umplută. Aplicând această logică, ar trebui să reușești să completezi toate nivelurile de la Classic Nonogram. Dacă faci o greșeală, stai liniștit, pentru că poți face până la un total de trei greșeli înainte de a trebui să o iei de la capăt. Pentru a selecta dacă doriți să umpleți o celulă sau să o marcați ca fiind goală, trebuie să treceți de la un mod la altul, apăsând comutatorul, situat în partea de jos a ecranului.

Termină puzzle-urile de pe Classic Nonogram pe Jocurigratuite.ro și distrează-te!

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta celulele și alte diverse elemente de pe ecran. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Classic Nonogram? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri logice pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.