Burnin' Rubber 5 XS

Intră în universul jocului Burnin' Rubber 5 XS și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu curse!

Dacă vrei să joci Burnin' Rubber 5 XS trebuie să te pregătești pentru un stil de condus periculos, pentru că pe lângă vitezele amețitoare pe care trebuie să le atingi, trebuie să iei în considerare și faptul că sunt implicate și arme. Dacă aduci armele pe o pistă de curse, aceasta se transformă într-un câmp de luptă, unde doar cei mai pricepuți pot supraviețui.

Cu cât conduci mai bine, cu atât câștigi mai mulți bani, iar cu cât ai mai mulți bani, cu atât poți cumpăra mai multe mașini și arme, care îți pot oferi un avantaj pe necruțătorul câmp de luptă.

Grafica 3D frumoasă te face să te simți cu adevărat ca și cum ai fi în mijlocul cursei și te face să simți senzația de viteză.

Câștigă cât mai multe curse pe pistele de curse pregătite de Jocurigratuite.ro și Burnin' Rubber 5 XS și nu uita să conduci în siguranță!

Jocuri similare:

Îți place Burnin' Rubber 5 XS? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu curse pentru o experiență nouă și de neuitat!