Burnin' Rubber Crash n' Burn

Intră în universul jocului Burnin' Rubber Crash n' Burn și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu mașini!

Condu în unele dintre cele mai periculoase condiții pe care ți le poți imagina, sub un tir de armă de la alte mașini, când joci Burnin' Rubber Crash n' Burn pe Jocurigratuite.ro. În acest joc de curse plin de acțiune, va trebui să supraviețuiești, să colectezi bani și să te asiguri că ești ultimul șofer în picioare, în dueluri intense între mașini. Cu peste 25 de misiuni, abilitățile tale de conducere, ținta și strategia îți vor fi testate, dar la dispoziția ta sunt tot felul de upgrade-uri și gadget-uri pe care le poți folosi pentru a-ți oferi un avantaj față de competiție. Pe lângă aceste modificări puternice pe care le poți cumpăra, poți debloca și mașini noi, cu tot felul de statistici și atribute diferite, care se pot potrivi mai bine stilului tău preferat de condus. Și, pe lângă toate acestea, poți activa și un mod special care încetinește totul, oferindu-ți ceva timp în plus pentru a ieși din orice situație dificilă.

În timp ce faci ravagii în oraș, va trebui să îndeplinești anumite obiective, care diferă de la o misiune la alta. Un lucru pe care acestea îl au de obicei în comun este cantitatea de distrugere pe care va trebui să o provocați în zona înconjurătoare. Pentru a atinge acest obiectiv, vei avea la dispoziție tot felul de arme, de la mitraliere atașate pe părțile laterale ale mașinii, până la lansatoare de rachete, există o mulțime de opțiuni la dispoziția ta. Iar dacă vreți să câștigați mai mulți bani pentru mai multe deblocări, va trebui să vă asigurați că nivelul de haos pe care îl provocați este la cote înalte, mai ales dacă vreți să beneficiați de tot felul de multiplicatori de scor. Un alt fapt pe care îl poți folosi în avantajul tău este viteza mare pe care o poate atinge mașina ta, și poți folosi chiar și o opțiune de boost pentru acel plus de viteză.

Provoacă tot felul de haos în orașul virtual Burnin' Rubber Crash n' Burn atunci când te joci pe Jocurigratuite.ro și distrează-te!

Cum se joacă

Folosește WASD sau tastele săgeată pentru a controla mașina, Z sau butonul drept al mouse-ului pentru a activa boost-ul, iar X sau butonul stâng al mouse-ului pentru a trage.

Joacă alte jocuri din seria burnin rubber:

  1. Burnin' Rubber Multiplayer
  2. Burnin' Rubber 5 XS

Jocuri similare:

Îți place Burnin' Rubber Crash n' Burn? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu mașini pentru o experiență nouă și de neuitat!