Burnin' Rubber Multiplayer

Intră în universul jocului Burnin' Rubber Multiplayer și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu mașini!

Aruncă-ți în aer concurența și lasă-i în noroi în Burnin' Rubber Multiplayer, un alt joc de curse intens din celebra serie Burnin' Rubber. După cum sugerează și numele, de data aceasta concurezi împotriva altor persoane, dar regulile de conducere și ale jocului rămân aceleași, fiind ușor de înțeles, dar mai greu de realizat: în principiu, trebuie să ajungi pe primul loc, dar pe lângă faptul că trebuie să conduci și să manevrezi pe circuitele unice pe care le oferă jocul, trebuie să te ferești și să tragi în ceilalți piloți. Ai la dispoziție un sortiment mare de arme, iar fiecare dintre ele are un efect diferit asupra adversarilor tăi. Unele îi pot ameți, în timp ce altele le deteriorează încet mașinile.

Bineînțeles, un joc de curse are nevoie de mașini, iar în Burnin' Rubber Multiplayer poți alege din 40 de mașini, toate cunoscute jucătorilor care s-au bucurat în trecut de seria Burnin' Rubber. Și nu numai că mașinile sunt cele clasice pe care poate le cunoașteți deja, dar puteți echipa și armele cu care sunteți obișnuiți. Poți alege din peste 30 de arme, iar fiecare dintre ele este puternică în felul său unic. De la rachete până la mitraliere puternice, poți alege ce armă dorești conducând peste ea. Orașul 3D Burnin' Rubber Multiplayer este terenul tău de joacă pentru distrugere, iar pe el sunt împrăștiate o mulțime de obiecte puternice care te vor ajuta să supraviețuiești, dar și să îți învingi concurența. De exemplu, pentru a câștiga viteză suplimentară, poți activa opțiunea de boost, care te poate ajuta fie să ajungi din urmă un alt pilot, fie să scapi dintr-o situație periculoasă.

Concurează împotriva unor adversari feroce și condu spre și departe de pericol atunci când joci Burnin' Rubber Multiplayer pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Burnin' Rubber Multiplayer poate fi jucat fie cu un controler de joc, fie puteți alege să vă controlați mașina cu ajutorul tastaturii. Pentru a accelera sau a frâna poți folosi fie tastele săgeată, fie WASD, iar pentru a-ți activa nitro boos-ul poți apăsa Shift. Dacă doriți să vă întoarceți rapid mașina puteți apăsa tasta Z sau butonul stâng al mouse-ului. Dacă doriți să trageți cu arma principală puteți apăsa tasta X sau butonul drept al mouse-ului, iar armele secundare se activează apăsând fie F, fie butonul din mijloc al mouse-ului. De asemenea, puteți folosi o armă specială, care poate fi lansată prin apăsarea tastei C.

Joacă alte jocuri din seria burnin rubber:

  1. Burnin' Rubber Crash n' Burn
  2. Burnin' Rubber 5 XS

Jocuri similare:

Îți place Burnin' Rubber Multiplayer? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu mașini pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC