City Car Stunt 4

Intră în universul jocului City Car Stunt 4 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu mașini!

Ia-ți mașina din garaj și câștigă cursa în City Car Stunt 4! Satisface-ți nevoia de viteză în acest joc palpitant de curse și execută cascadorii spectaculoase, la viteze amețitoare, pe diverse trasee impresionante.

Construiește-ți mașina visurilor tale și personalizeaz-o cum vrei tu. În plus, cu cât colecționezi mai multe diamante, cu atât vei putea să îți lărgeșți colecția de mașini și să îți umpli garajul cu tot felul de exemplare noi.

Jocul are o grafică 3D impresionantă și o coloană sonoră care te transportă în lumea plină de viteză de pe ecran. Pentru momentele când eșți la câțiva pași distanță de linia de sosire, ai la dispoziție nitro, cu ajutorul căruia vei zbura pe lângă adversari. Dar ai grijă, calea vitezei presupune multă grijă, pentru că orice greșeală te poate costa cursa.

Bucură-te acum de un joc de curse palpitant cu City Car Stunt 4 pe Jocurigratuite.ro!

Jocuri similare:

Îți place City Car Stunt 4? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu mașini pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.