Clash Of Armour

Intră în universul jocului Clash Of Armour și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri strategie!

Vezi ce decizii trebuie să ia un general când joci Clash Of Armour pe Jocurigratuite.ro și antrenează-ți mintea strategică pentru a găsi cea mai bună cale de a cuceri baza inamică. Pentru a-ți gestiona eficient armata, trebuie să decizi ce unități vrei să desfășori astfel încât punctele forte și punctele slabe unice ale acestora să se completeze reciproc, sau mai devreme sau mai târziu vei învăța că nu poți câștiga o bătălie trimițând în război doar un singur tip de unitate.

Dar să nu crezi că ai prea mult timp să te gândești pe câmpul de luptă nemilos din Clash Of Armour, pentru că bătăliile vor deveni foarte intense foarte curând, iar dacă îți ia prea mult timp să îți formezi strategia inamicul tău te va copleși. În cel mai scurt timp vei descoperi când este momentul potrivit pentru a trimite o unitate în luptă, chiar dacă acea unitate s-ar putea să nu fie ideală față de compoziția armatei adversarului tău, sau dacă vei mai aștepta puțin timp până când vei avea suficiente resurse pentru a obține o unitate mai potrivită pentru situația actuală.

Joacă Clash Of Armour pe Jocurigratuite.ro și încearcă să găsești strategia câștigătoare.

Joacă alte jocuri din seria clash:

  1. Clash Of The Deep Sea Monsters
  2. Clash Of Navies
  3. Clash of Tanks
  4. Clash of Skulls

Jocuri similare:

Îți place Clash Of Armour? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri strategie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.