Clash Of Navies

Intră în universul jocului Clash Of Navies și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri strategie!

Găsește strategia câștigătoare și adună forțele pentru marea ta armată când joci Clash Of Navies pe Jocurigratuite.ro. Odată ce îți vei pune pălăria de căpitan, vei avea parte de responsabilitățile uriașe ale unui comandant de flotă. Navele de război din Clash Of Navies au caracteristici speciale și este datoria ta să găsești când este momentul potrivit pentru a le mobiliza pe fiecare dintre ele, în funcție de strategia ta de atac, precum și de modul în care vrei să-ți stabilești apărarea împotriva atacului necruțător al inamicului. Flota adversă are la dispoziție aceleași nave, așa că va trebui să înveți repede care dintre ele funcționează cel mai bine împotriva fiecăruia.

Bătăliile pe mare pot deveni foarte intense, iar fiecare decizie pe care o iei te poate duce fie cu un pas mai aproape de victorie, fie, dacă faci mai mulți pași în direcții greșite, cu un pas mai aproape de înfrângere. Una dintre cheile victoriei este capacitatea de a te adapta rapid și eficient la forțele inamicului tău. Dar pentru a câștiga o bătălie nu poți aștepta întotdeauna să vezi ce-ți aruncă inamicul, pentru că trebuie să preiei inițiativa și să te dedici cu îndrăzneală, pentru a surprinde și a depăși căpitanul inamic.

Pentru a chema o navă la luptă în Clash Of Navies, trebuie să o selectezi din pachetul de carduri aflat în partea de jos a ecranului. Nu ai posibilitatea de a controla ce nave vor apărea în acest pachet, dar ai la dispoziție mai multe opțiuni în fiecare moment. Fiecare navă costă un anumit număr de resurse, iar tu trebuie să decizi dacă vrei să chemi în luptă o navă sau dacă vrei să mai aștepți puțin timp, până când vei aduna mai multe resurse pentru a obține o navă mai puternică.

Câștigă bătăliile navale din Clash Of Navies atunci când joci pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Dacă folosești un calculator, folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a interacționa cu elementele jocului. Dacă joci de pe un dispozitiv mobil atinge butoanele de pe ecran pentru a interacționa cu jocul.

Joacă alte jocuri din seria clash:

  1. Clash Of The Deep Sea Monsters
  2. Clash Of Armour
  3. Clash of Tanks
  4. Clash of Skulls

Jocuri similare:

Îți place Clash Of Navies? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri strategie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.