Clash of Skulls

Intră în universul jocului Clash of Skulls și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri strategie!

Cu o grafică frumoasă și stilizată, Clash of Skulls te atrage într-o lume unică și interesantă și te pune în sarcina de a învinge turnul inamic. Dar nu te lăsa prea absorbit în peisaj, pentru că, pentru a îndeplini sarcina importantă de a obține victoria, trebuie să găsești o compoziție de armată câștigătoare și să trimiți trupele potrivite pentru a-ți elimina dușmanii. Alege soldații potriviți și reacționează la ceea ce inamicii îți trimit în cale. Dar nu te juca prea mult în defensivă și nu reacționa doar la ceea ce îți trimit inamicii, deoarece uneori, dacă iei inițiativa și îți forțezi adversarul să reacționeze la compoziția armatei tale, te plasezi într-o poziție strategică mult mai bună. Trebuie să îți asumi riscuri și să dictezi fluxul bătăliei.

Dacă întreprinzi acțiuni îndrăznețe și încerci să îl surprinzi pe generalul schelet din armata adversă, ai putea câștiga înainte ca acesta să poată reacționa. Așadar, încearcă să nu trimiți de fiecare dată exact aceleași unități, pentru că pe câmpul de luptă, odată ce devii previzibil, te apropii și mai mult de o înfrângere sigură. Și din cauza vitezei bătăliilor în care te angajezi în Clash of Skulls chiar trebuie să te antrenezi în a lua rapid acțiuni îndrăznețe și decisive, pentru că dacă aștepți prea mult turnul și armata ta sunt distruse în cel mai scurt timp.

Testează diferite strategii atunci când joci pe Jocurigratuite.ro și distruge baza inamică din Clash of Skulls.

Joacă alte jocuri din seria clash:

  1. Clash Of The Deep Sea Monsters
  2. Clash Of Navies
  3. Clash Of Armour
  4. Clash of Tanks

Jocuri similare:

Îți place Clash of Skulls? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri strategie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.