Detective Loupe Puzzle

Intră în universul jocului Detective Loupe Puzzle și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle!

Ajută-l pe detectivul Loupe să dezlege diverse mistere și să descopere secrete rezolvând ghicitori, găsind obiecte ascunse, observând diferențe și tot felul de alte lucruri care îți vor pune creierul la încercare. Uneori, lucrurile nu sunt ceea ce par inițial în Detective Loupe Puzzle, și este treaba ta să încerci cu sârguință să găsești soluția la misterele care abundă în lumea captivantă a Detective Loupe Puzzle.

Pentru a găsi diferitele indicii care abundă în fiecare nivel, va trebui să ai răbdare, iar atenția ta la detalii trebuie să fie întotdeauna la cele mai înalte niveluri. După ce examinați fiecare scenă, ar trebui să puteți rezolva enigma, dar fiți pregătit să gândiți în afara cutiei, deoarece unele cazuri vă cer să nu luați lucrurile la valoarea nominală și să citiți printre rânduri. Uneori, Detective Loupe Puzzle îți va da indicii, deoarece detectivul Loupe are multă experiență în domeniu și unele detalii ies instantaneu la iveală, iar simțurile sale ascuțite te vor anunța când este cazul. De la a afla cine a comis o crimă odioasă, până la a depista cine este cuplul, Detective Loupe Puzzle are o mulțime de scenarii amuzante pe care trebuie să le rezolvi.

Descoperă diverse mistere și ajută-l pe detectivul Loupe să rezolve fiecare caz atunci când joci Detective Loupe Puzzle pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Dacă jucați pe PC, folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta indiciile și diferitele alte elemente de joc. Țineți apăsat butonul stâng sau drept al mouse-ului pentru a folosi lupa. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Detective Loupe Puzzle? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri puzzle pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.