Dominoes BIG

Intră în universul jocului Dominoes BIG și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de table!

Ia-ți piesele de domino și pregătește-te să te distrezi pe Jocurigratuite.ro cu Dominoes BIG, un joc în care ai nevoie de noroc și strategie dacă vrei să obții victoria. Aceste piese au o formă emblematică, iar forma lor dreptunghiulară găzduiește două pătrate, care au fiecare un anumit număr de puncte, sau niciunul. Pentru a câștiga runda, trebuie să scăpați de toate piesele de domino pe care le dețineți, înaintea celorlalți jucători. Puteți plasa o piesă pe masă pe oricare dintre laturile sale, dacă are aceeași valoare ca cea care este deja jos. Acest lucru aduce un element de strategie în jocul Dominoes BIG, și chiar dacă jocul vă arată toate pozițiile posibile în care puteți plasa o piesă selectată, tot trebuie să decideți care ar fi poziția optimă. Va trebui să ajungeți la o decizie după ce ați cântărit toate opțiunile și ar trebui să țineți cont de configurația generală a pieselor care se află în prezent pe masă, precum și de piesele pe care le aveți în posesie.

Puteți juca Dominoes BIG fie împotriva a doi, fie împotriva a patru adversari controlați de calculator. În acest fel, puteți juca oricând o rundă, oricând aveți chef! Puteți alege chiar și numărul de puncte pe care trebuie să îl atingă un jucător pentru a câștiga jocul. Selectați între 100, 150 sau 250 de puncte, în funcție de preferințele dumneavoastră unice.

Jucați un joc de societate distractiv pe Jocurigratuite.ro, care vă testează abilitățile strategice, precum și conștiința spațială generală atunci când selectați Dominoes BIG.

Cum se joacă

Interacționați cu elementele jocului fie prin apăsarea butonului stâng al mouse-ului, fie, dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, prin atingerea ecranului.

Jocuri similare:

Îți place Dominoes BIG? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de table pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.