Dr. Panda School

Intră în universul jocului Dr. Panda School și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu animale!

Prima zi de școală poate fi un pic intimidantă, deoarece este un mediu complet nou pe care trebuie să îl navighezi. Suntem siguri că te vei descurca, dar de ce să nu te alături lui Dr. Panda și a tot felul de personaje prietenoase și să explorăm împreună prima ta zi de școală?

În Dr. Panda School vei descoperi tot felul de săli de clasă diferite, de la coridoare, la bucătărie și multe alte locații care se află în jurul școlii. Și, mai mult, poți interacționa cu aceste încăperi și poți explora cu adevărat și să-ți satisfaci curiozitatea. Un pic de familiaritate cu mediul înconjurător va fi de mare ajutor atunci când vei vedea toate aceste locații în viața reală.

Cu o grafică frumoasă, muzică veselă și prieteni uimitori care ți se alătură în această aventură, cu siguranță vei dori să vezi toate locațiile din Dr. Panda School.

Începe-ți aventura școlară cu ajutorul lui Jocurigratuite.ro, și chiar dacă nimic nu te poate pregăti pentru această călătorie uimitoare, cu Dr. Panda School poți întrevedea magia pe care o vei găsi la școală.

.

Joacă alte jocuri din seria Dr. Panda:

  1. Dr. Panda Farm
  2. Dr. Panda Airport
  3. Dr. Panda Daycare
  4. Dr Panda Restaurant

Jocuri similare:

Îți place Dr. Panda School? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu animale pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.