Dr. Panda Daycare

Intră în universul jocului Dr. Panda Daycare și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu animale!

O lume plină de animale prietenoase și bucurie te așteaptă când joci Dr. Panda Daycare. În acest joc relaxant, ești responsabil de o grădiniță, iar sarcina ta este să ai grijă de animalele drăguțe care vin la tine acasă. Dar nu-ți face griji, grădinița ta este plină de lucruri distractive care te vor ține ocupat. Și, cel mai important, mențineți nivelurile de distracție la maxim. De la urmărirea trenulețului în miniatură care se plimbă pe șinele de tren, până la legănatul pe poneiul de lemn, jocul cu hula hoop sau cu mingea de baschet, există o mulțime de modalități de a te ține ocupat.

Și aceasta este doar prima cameră! În Dr. Panda Daycare puteți alege chiar să stați în camere diferite, fiecare cu propriile activități distractive unice. O parte din distracție este să te gândești la modalități de a-ți ține oaspeții ocupați, iar a-i vedea zâmbind este doar una dintre recompensele pe care le vei primi în timp ce joci Dr. Panda Daycare. Cu culorile sale vibrante și muzica veselă, Dr. Panda Daycare este un joc destul de relaxant, fiind o modalitate minunată de a vă ajuta să vă relaxați. Deși nu este cel mai provocator joc pe care îl puteți juca pe Dr. Panda Daycare, descoperirea tuturor modurilor diferite în care puteți interacționa cu lumea este o modalitate distractivă de a vă petrece timpul.

Bucurați-vă de lumea minunată a animalelor când jucați Dr. Panda Daycare pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți mouse-ul pentru a interacționa cu jocul. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Joacă alte jocuri din seria Dr. Panda:

  1. Dr. Panda Farm
  2. Dr. Panda Airport
  3. Dr. Panda School
  4. Dr Panda Restaurant

Jocuri similare:

Îți place Dr. Panda Daycare? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu animale pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.