Falling Lovers

Intră în universul jocului Falling Lovers și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

În Falling Lovers, ai la dispoziție două creaturi simpatice, iar rolul tău este să încerci să le prinzi pe amândouă cât mai repede. Ele sunt în cădere, iar singurul lucru pe care îl poți face este să te asiguri că ai grijă de ele. Nu pot trăi unul fără celălalt, așa că trebuie să ai multă atenție pentru a te asigura că totul se întâmplă așa cum îți dorești.

Falling Lovers este un joc în care trebuie să-ți testezi cu adevărat atenția și timpul de reacție. Este un lucru uimitor de urmărit și vei descoperi că funcționează exact așa cum îți dorești și vei fi încântat să vezi cum fiecare nivel te provoacă și mai mult. Nici de niveluri nu duce lipsă, Falling Lovers aducând zeci de niveluri distractive de care să te bucuri.

Falling Lovers este unul dintre acele titluri în care te vei găsi în mod constant încercând să mai completezi încă un puzzle. Este unul dintre acele jocuri pe care toată lumea vrea să le joace atunci când vine vorba de a îndeplini noi provocări și de a se angaja să încerce mereu lucruri noi. Cu Falling Lovers, fiecare nou nivel este un mister și o nouă oportunitate, pe care o puteți găsi la Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Rotiți blocurile, fie cu ajutorul mouse-ului dacă jucați pe un PC, fie atingând ecranul dacă sunteți pe un dispozitiv mobil, astfel încât să se ciocnească calea personajului. Fii atent și nu te lovi de nici un pericol în drumul tău.

Jocuri similare:

Îți place Falling Lovers? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.