Smiling Glass 2

Intră în universul jocului Smiling Glass 2 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Atunci când joci Smiling Glass 2, vei avea automat ocazia să îți testezi abilitățile, având în același timp și tone de distracție pe parcurs. Este una dintre experiențele de joc pe care toată lumea se va bucura doar pentru că ai parte de momente de distracție și ai ocazia să vezi dacă ai ceea ce îți trebuie pentru a finaliza fiecare nivel.

Principalul obiectiv al jocului este să încerci să umpli paharul cu apă, fără să îl verși. Chiar dacă vei vărsa puțină apă, vrei ca vărsarea să fie minimă. Și aici este locul unde Smiling Glass 2 strălucește, vă permite să vă testați abilitățile și să vă cufundați în rezultatele interesante, oferindu-vă în același timp noi modalități de a vă testa cu fiecare joc.

În același timp, Smiling Glass 2 face o treabă foarte bună pentru a menține lucrurile distractive și captivante pentru jucătorii de toate vârstele. Are o imagine foarte bună și, în același timp, vă puteți bucura de zeci de niveluri grozave. Smiling Glass 2 este unul dintre cele mai interesante jocuri pentru copii și adulți deopotrivă, și vine și cu o mulțime de valoare de reluare. Încearcă Smiling Glass 2 chiar acum pe Jocurigratuite.ro dacă vrei un joc de puzzle minunat și captivant pentru toate vârstele!

Cum se joacă

Dacă folosești un PC, dă click pe ecran cu ajutorul butonului stâng al mouse-ului sau, dacă ești pe un dispozitiv mobil, atinge ecranul pentru a elibera apa din recipient astfel încât să ajungă la pahar și să-l umple cu apă până când trece de linia punctată. Folosește-te de mediul înconjurător pentru a te ajuta să ghidezi apa spre destinație și evită pericolele care îți ies în cale.

Jocuri similare:

Îți place Smiling Glass 2? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.