Mini Jumps

Intră în universul jocului Mini Jumps și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Nu te lăsa păcălit de faptul că în Mini Jumps poți controla personajul tău doar prin sărituri. Deși acest lucru poate părea simplu, în scurt timp vei vedea că puzzle-urile din Mini Jumps îți vor pune la încercare nu numai capacitatea de a vedea soluția și de a planifica ordinea salturilor, ci și reflexele, deoarece săriturile necesită o adevărată îndemânare.

Dar, din fericire, grafica frumoasă de la Mini Jumps te va atrage rapid în lumea sa și nu te va deranja să mai stai câteva încercări pentru a termina nivelul. Mai adaugă și muzica veselă și vei fi încântat pe parcursul celor 27 de nivele pe care jocul le are de oferit. După cum te aștepți, nivelele mai avansate adaugă destul de multe obstacole, dar până atunci probabil că ai stăpânit deja comenzile și în acel moment este doar o chestiune de antrenament. Și, probabil, un pic de noroc.

Testează-ți abilitățile de săritură pe Jocurigratuite.ro și încearcă să termini toate nivelele din Mini Jumps.

Jocuri similare:

Îți place Mini Jumps? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.