Neon Guitar

Intră în universul jocului Neon Guitar și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Dacă ești familiarizat cu celebrul joc muzical Guitar Hero, atunci vei fi bucuros să afli că Neon Guitar încearcă să recreeze regulile amuzante ale legendarului joc și ți-l oferă prin intermediul browserului tău de internet, ori de câte ori dorești să îl joci pe Jocurigratuite.ro. Regulile sunt simplu de înțeles, dar destul de greu de stăpânit, mai ales dacă iei în considerare faptul că Neon Guitar are mai multe melodii, fiecare cu propriile particularități și provocări.

Neon Guitar este, înainte de toate, un joc în care sincronizarea este prietenul tău. În timp ce pucurile continuă să cadă din partea de sus a ecranului, trebuie să apeși pe A, S, K sau L de pe tastatură, ori de câte ori pucurile se suprapun peste butoanele din partea de jos a ecranului. Lucrurile pot deveni frenetice, dar prin exercițiu vei stăpâni în curând melodiile.

Încearcă Neon Guitar, un alt joc muzical cool pe Jocurigratuite.ro și distrează-te.

Jocuri similare:

Îți place Neon Guitar? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.