Gold Miner Jack

Intră în universul jocului Gold Miner Jack și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Pregătește-te să descoperi niște comori minunate cu ajutorul cârligului tău când joci Gold Miner Jack pe Jocurigratuite.ro, un joc în care trebuie să stăpânești un cârlig care se balansează constant dintr-o parte în alta, ca un pendul foarte greu. Dar când înveți cum să controlezi acest dispozitiv complicat, cu siguranță vei pune mâna pe o mulțime de obiecte valoroase.

Fiecare obiect pe care reușești să îl recuperezi poate fi folosit pentru a cumpăra tot felul de îmbunătățiri importante care te pot ajuta în munca ta. Și vei avea nevoie de tot ajutorul pe care îl poți primi, deoarece pentru a trece la următorul nivel din Gold Miner Jack ai o anumită sumă de bani pe care trebuie să o atingi dacă vrei să progresezi. Aceste elemente fie îți îmbunătățesc cârligul de prindere, fie sunt obiecte care vor scăpa rapid de comorile pe care le tragi în prezent spre tine, dacă aceste obiecte nu sunt suficient de valoroase. Fiecare secundă contează în subteran, așa că nu va fi posibil să colectezi tot ceea ce vezi. Uneori trebuie să iei niște decizii dificile și să arunci unele dintre obiectele pe care le-ai apucat în favoarea încercării de a obține ceva mai bun.

Stăpânește-ți ținta și învață complexitatea cârligului de prindere atunci când joci Gold Miner Jack pe Jocurigratuite.ro și umple-ți cuferele cu aur.

Cum se joacă

Dă click pe ecran pentru a elibera cârligul de prindere spre obiectele care sunt plasate în jurul tău. Nu poți controla în mod direct direcția de tragere, așa că gândește-te bine la traiectoria cârligului tău de prindere. Cumpără obiecte la sfârșitul fiecărui nivel pentru a-ți îmbunătăți cârligul de prindere.

Jocuri similare:

Îți place Gold Miner Jack? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.