Gladiator True Story

Intră în universul jocului Gladiator True Story și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri acțiune!

Intră în arena Gladiator True Story și pregătește-te pentru lupte intense 1v1 împotriva multor gladiatori atunci când joci pe Jocurigratuite.ro. În Gladiator True Story trebuie să stăpânești arta ofensivei și a apărării dacă vrei să supraviețuiești valurilor de inamici care se apropie. Cu cât reușești să supraviețuiești mai mult, cu atât mai mult îți poți crește nivelul armurii și al armelor, ceea ce te va ajuta să supraviețuiești mai mult timp. Și vei avea nevoie de tot ajutorul pe care îl poți primi, pentru că inamicii devin din ce în ce mai puternici în ultimele niveluri, iar reflexele și abilitățile tale s-ar putea să nu fie suficiente pentru a-i învinge, vei avea nevoie de daunele suplimentare pe care ți le va oferi echipamentul îmbunătățit.

Datorită graficii 3D detaliate, vei avea o vedere bună a arenei și vei putea combina cu îndemânare atacul și apărarea pentru a intra și ieși din lupte. Să știi când să ataci și când să te retragi este crucial pentru supraviețuirea ta. Din fericire, poți comuta cu ușurință între aceste două moduri printr-o simplă apăsare de buton și poți să te balansezi sau să-ți ridici scutul în cel mai scurt timp! Luptele de gladiatori sunt cunoscute de-a lungul istoriei ca fiind una dintre cele mai intense forme de lupte pe care le-a cunoscut lumea, iar Gladiator True Story îți oferă o mostră de cât de intense pot deveni aceste lupte.

Luptă-te până la victorie când joci Gladiator True Story pe Jocurigratuite.ro și vezi câți inamici poți învinge.

Cum se joacă

Folosiți tastele WASD sau săgețile pentru a vă deplasa personajul. Apasă butonul stâng al mouse-ului sau tasta Z pentru a ataca, sau apasă tasta X sau butonul drept al mouse-ului pentru a-ți ridica scutul și a te apăra. Ținând apăsate aceste butoane vă va da acces la un atac încărcat.

Jocuri similare:

Îți place Gladiator True Story? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri acțiune pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC