Halloween Chain

Intră în universul jocului Halloween Chain și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri zuma!

Intră în spiritul Halloween-ului pe Jocurigratuite.ro și joacă un joc relaxant pentru a-ți lua gândul de la atmosfera înfricoșătoare a acestui sezon când joci Halloween Chain. După cum sugerează și numele, Halloween Chain este un joc care împrumută regulile de la jocurile clasice Zuma, care sunt acum legendare pentru oricine a avut vreodată nevoie de un joc rapid de jucat, care să aibă cantitatea potrivită de provocare și un gameplay distractiv. Și pentru că sezonul de Halloween are o ofertă aproape nesfârșită de povești și personaje interesante, în Halloween Chain puteți rejuca acest tip de joc în acest cadru înfricoșător.

Dacă sunteți deja familiarizat cu gameplay-ul distractiv din Zuma, vă veți simți ca acasă când veți începe Halloween Chain. Dacă nu cunoașteți încă regulile, puteți fi siguri că acestea sunt ușor de învățat, dar cu toate acestea sunt totuși foarte distractive. Pentru a ajunge la nivelul următor și pentru a obține puncte, trebuie să tragi bule de diferite culori în lanțul care se deplasează încet spre un anumit punct de pe ecran. Dar nu poți să tragi la întâmplare în lanț, pentru că dacă o vei face nu vei face decât să îngreunezi lucrurile pentru tine. Pentru a reduce lungimea acestui lanț în mișcare, trebuie să conectezi cel puțin trei bule care au aceeași culoare. Acest lucru va elimina tot grupul de pe tablă și vă va face munca mult mai ușoară. Dar nu vă luați prea mult timp pentru a ținti, pentru că lanțul nu se oprește, iar singura modalitate de a-l face să ia pauze scurte este să eliminați grupurile de bule din el.

Experimentați formula clasică Zuma pe Jocurigratuite.ro într-un cadru de Halloween când jucați Halloween Chain.

Cum se joacă

Dacă jucați pe un PC, folosiți mouse-ul pentru a ținti și apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a trage. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, atingeți ecranul în locul în care doriți să ajungă loviturile dumneavoastră.

Jocuri similare:

Îți place Halloween Chain? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Zuma pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.