The Sorcerer

Intră în universul jocului The Sorcerer și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri zuma!

În The Sorcerer aveți în față o experiență magică, mai ales dacă vă plac jocurile care vă testează reflexele și conștiința spațială. Deși gameplay-ul ar putea să vă pară imediat familiar, The Sorcerer are totuși capacitatea de a vă încânta și de a vă aduce ore întregi de distracție și relaxare. Deși poate că știi deja să joci jocuri în care trebuie să potrivești bule de aceeași culoare, în The Sorcerer există un cronometru în plus de care trebuie să ții cont, iar acesta se concretizează în modul în care rândurile de bule sunt plasate pe tablă. Aici rândul se deplasează încet spre un punct de pe tablă, iar dacă rândul ajunge la acea destinație, pierzi nivelul.

Pentru a avansa, trebuie să controlați unghiul de tragere al vrăjitorului situat în mijlocul ecranului și să trageți bulele în așa fel încât cel puțin trei de aceeași culoare să fie conectate între ele. Acest lucru asigură faptul că vraja va funcționa și va elimina acele bule de pe tablă. Dacă ați reușit să reduceți acest fel de șarpe format din bule, veți trece la nivelul următor. Șmecheria este că trebuie să vă adaptați rapid la mișcarea bulelor și să vă gândiți întotdeauna înainte, deoarece fiecare lovitură poate schimba drastic configurația bulelor care avansează.

Relaxează-te pe Jocurigratuite.ro cu o experiență de joc clasică atunci când încerci The Sorcerer și termini toate nivelurile!

Cum se joacă

Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, apăsați pe ecran în unghiul în care doriți să trageți în bule. Dacă folosiți un PC, folosiți mouse-ul pentru a ținti și apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a trage.

Jocuri similare:

Îți place The Sorcerer? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Zuma pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.