Marble Puzzle Blast

Intră în universul jocului Marble Puzzle Blast și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri zuma!

Intră într-o lume plină de culoare și pornește într-o aventură distractivă, unde reflexele rapide și o țintă bună te vor duce la nivelul următor. De-a lungul numeroaselor sale niveluri, Marble Puzzle Blast oferă o experiență distractivă și liniștitoare, nu numai datorită gameplay-ului, dar și decorului natural se pretează la crearea unei atmosfere relaxante. Scopul jocului este de a trage cu atenție bilele din tunul plasat în mijlocul ecranului spre linia de bile care avansează încet. Dar în Marble Puzzle Blast nu îndepărtezi bilele de pe ecran lovindu-le, ci asigurându-te că cel puțin trei bile de același tip sunt conectate între ele. Așa că dacă tragi fără țintă nu vei face decât să înrăutățești lucrurile. Fiecare dintre bilele pe care le împuști este de un tip diferit, așa că asigură-te că țintești cu atenție. Dacă linia de bile ajunge la punctul de ieșire, va trebui să reîncepeți nivelul. Bineînțeles, un alt aspect negativ al tragerii fără o anumită strategie în minte este faptul că, dacă nu elimini bilele de pe tablă, te adaugi la linia de bile tot mai mare, ceea ce te apropie de înfrângere.

Faptul că trebuie să-ți planifici loviturile ar putea face ca Marble Puzzle Blast să fie un pic mai provocator, dar emoția de a lovi bilele exact la locul potrivit va fi întotdeauna un sentiment plăcut. Pentru a avansa în Marble Puzzle Blast trebuie să fii un jucător răbdător. Și cu cât ești mai bun, cu atât mai bine vei reuși să depășești numeroasele provocări pe care Marble Puzzle Blast ți le lansează, mai ales în ultimele niveluri. Aceste niveluri nu au doar tot felul de drumuri diferite pe care bilele le iau spre scopul lor, ci și tot felul de alte surprize îți sunt aruncate în cale.

Bucură-te de Marble Puzzle Blast pe Jocurigratuite.ro și vezi câte dintre nivelurile sale poți termina.

Cum se joacă

Folosește mouse-ul pentru a ținti și apasă pe butonul stâng al mouse-ului pentru a trage bilele spre stivă.

Jocuri similare:

Îți place Marble Puzzle Blast? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Zuma pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC