Zuma Boom

Intră în universul jocului Zuma Boom și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri zuma!

Bucură-te de o experiență distractivă și relaxantă pe Jocurigratuite.ro și fă o linie de trei sau mai multe bile de aceeași culoare atunci când joci Zuma Boom. Pentru a te asigura că bilele nu ajung la linia de sosire, trebuie să ai o bună țintire, dar și o bună strategie, pentru că de fiecare dată când tragi o bilă, stiva de bile în mișcare mai câștigă un element. Iar elementele strategice intră în joc și atunci când în stivă apar bile care au abilități diferite. De exemplu, dacă reușești să elimini bila cu săgeata îndreptată înapoi, aceasta va muta întreaga stivă în direcția opusă liniei de sosire, oferindu-ți mai mult timp pentru a gândi și a planifica următoarea mișcare. Sau, dacă ești deosebit de norocos, poți obține acces la un laser, care distruge mai multe bile deodată.

Decorul junglei este adus la viață cu o grafică frumoasă, iar muzica energică adaugă, de asemenea, foarte mult la atmosfera vibrantă din Zuma Boom. De-a lungul multiplelor sale niveluri, traiectoria bilelor se schimbă, iar fiecare prezintă o nouă provocare pentru jucător. Dar regulile rămân aceleași, așa că vei deveni mai bun pe măsură ce progresezi prin nivelurile distractive din Zuma Boom. Și, dacă vrei să adaugi un nivel suplimentar de dificultate, poți încerca să obții cât mai multe stele. Acestea sunt acordate la sfârșitul fiecărui nivel, iar cu cât joci mai bine, cu atât mai multe stele primești.

Joacă un joc distractiv și captivant pe Jocurigratuite.ro și termină toate nivelurile din Zuma Boom.

Cum se joacă

Mutați mouse-ul spre stânga și spre dreapta pentru a schimba orientarea tunului. Apasă butonul stâng al mouse-ului pentru a trage bilele. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul și deplasați degetul în direcția în care doriți să trageți, apoi eliberați pentru a trage mingea.

Jocuri similare:

Îți place Zuma Boom? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Zuma pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.