Halloween Memory

Intră în universul jocului Halloween Memory și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de memorie!

Dacă vrei să-ți exersezi abilitățile de memorie și îți place Halloween-ul, atunci Jocurigratuite.ro este locul potrivit, pentru că aici poți juca Halloween Memory, un joc în care abilitățile tale de concentrare îți vor asigura victoria.

Fiecare rundă din Halloween Memory începe cu un număr de cărți care sunt așezate cu fața în jos pe masă. Poți să dai click pe o carte și să vezi ce se află sub ea, dar ține cont de faptul că doar o singură carte poate fi dezvăluită la un moment dat. După ce ai văzut ce carte se află în ce loc, fă tot posibilul să îți amintești poziția acesteia, deoarece trebuie să potrivești cărți de același tip. Dacă reușești să dezvălui corect două cărți de același tip, aceste cărți sunt eliminate din pachet, iar tu ești cu un pas mai aproape de a trece la nivelul următor. Și un lucru este sigur, cu o grafică la fel de frumoasă ca cea de la Halloween Memory abia aștepți să vezi ce se află sub fiecare carte și să găsești o reprezentare drăguță a unei vrăjitoare sau a unui fel de monstru.

Testează-ți memoria cu ajutorul unor personaje prietenoase de Halloween atunci când joci Halloween Memory pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Selectează, fie cu ajutorul mouse-ului, fie atingând ecranul, cărțile care sunt așezate pe masă pentru a vedea ce carte sunt. Potrivește două cărți de același tip pentru a le elimina de pe ecran.

Jocuri similare:

Îți place Halloween Memory? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de memorie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.