Hand Me The Goods

Intră în universul jocului Hand Me The Goods și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de băieţi!

Se spune că nimic nu este dat pe gratis și că, dacă vrei ceva, trebuie să întinzi mâna și să pui mâna pe acel ceva. Hand Me The Goods preia acest concept și îl transformă într-o versiune nebună a unui show de jocuri sadice, în care poți deveni foarte bogat, dar îți poți pierde și mâinile. Riscurile sunt mari în Hand Me The Goods, dar dacă ești curajos, atent și te pricepi să înveți mișcarea laserului, poți fi un bun candidat pentru a obține premiul uriaș în bani.

În Hand Me The Goods trebuie să întinzi mâna și să pui mâna pe o anumită sumă de bani, iar singurul lucru care se interpune între tine și premiul dorit este un laser de mare intensitate care taie orice intră în contact cu el. Da, asta include cu siguranță și mâinile tale. Din fericire, laserul urcă și coboară după un anumit tipar, iar mișcările sale nu sunt aleatorii, dar cu cât aduni mai mulți bani și cu cât avansezi mai mult, cu atât mișcările devin mai complicate, iar de fiecare dată când întinzi mâna tensiunea crește. Ai totuși două șanse de a pleca acasă cu toți banii, fiecare șansă fiind reprezentată de unul dintre mâini.

Cu grafica sa stilizată, Hand Me The Goods surprinde cu adevărat atmosfera anumitor emisiuni de jocuri, însă cantitatea de sânge s-ar putea să nu fie pe placul tuturor. Dacă îmbini acest lucru cu un gameplay intens, asigură-te că nu alegi să joci Hand Me The Goods atunci când ești în căutarea unei experiențe mai relaxante.

Joacă o versiune unică a unei emisiuni TV fictive pe Jocurigratuite.ro atunci când alegi Hand Me The Goods.

Cum se joacă

Mâna care trebuie să apuce banii este controlată prin mișcarea mouse-ului în orice direcție vrei.

Jocuri similare:

Îți place Hand Me The Goods? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de băieţi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.