Lab Of The Living Dead

Intră în universul jocului Lab Of The Living Dead și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu zombi!

Când zombii sunt peste tot, există o singură cale de scăpare, și aceasta este prin forța voinței și prin folosirea tuturor armelor pe care le ai la dispoziție. În Lab Of The Living Dead ești prins într-un laborator, unde a scăpat un virus mortal, care i-a transformat pe toți cei din jurul tău în zombi feroce. În această situație, chiar dacă ești, la început, un pic reticent, trebuie să iei cea mai apropiată armă pe care o găsești, în acest caz un topor, și să-ți faci propria cale de scăpare. Și chiar dacă acest lucru poate însemna că trebuie să îi lași în urmă pe toți foștii tăi colegi, este mult prea târziu pentru a-i mai salva.

Pentru a scăpa din acest laborator mortal, trebuie să termini o mulțime de misiuni, iar în fiecare dintre acestea ai un obiectiv pe care trebuie să îl îndeplinești. În timp ce condițiile pentru a câștiga pot fi diferite, un lucru rămâne același, și anume faptul că trebuie să elimini zombi. O mulțime de zombi. Și cu cât joci mai mult Lab Of The Living Dead, cu atât mai periculoși devin zombii. Dar nu numai zombii devin periculoși. Cu cât avansezi mai mult prin diferitele zone ale laboratorului, cu atât cresc șansele să găsești tot felul de arme mai bune, pe care le poți folosi împotriva acestor inamici neînfricați. Așa că, deși la început trebuie să aștepți ca zombii să se apropie de tine și să-ți folosești toporul la momentul potrivit, după un timp vei găsi mai multe arme, pe care le poți folosi pentru a-ți elimina cu ușurință dușmanii de la distanță.

Găsește-ți drumul spre libertate când joci Lab Of The Living Dead pe Jocurigratuite.ro și distrează-te.

Cum se joacă

Acest joc poate fi jucat numai cu ajutorul unei tastaturi. Folosește tastele săgeată pentru a te deplasa spre stânga sau spre dreapta. Apasă tasta săgeată jos pentru a lua armele de pe jos și folosește tasta spațiu pentru a trage.

Jocuri similare:

Îți place Lab Of The Living Dead? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu zombi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.