Zombie Killer

Intră în universul jocului Zombie Killer și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu zombi!

Devino un soldat neînfricat când joci Zombie Killer pe Jocurigratuite.ro și apără-ți baza împotriva atacului de zombi vicioși. În Zombie Killer zombii vor ataca de pe diferite culoare, iar pentru a pune la punct o apărare de succes trebuie să știi când este momentul potrivit pentru a te muta între culoare, astfel încât să nu fii copleșit. Atunci când adversarii tăi nu au creier și au un apetit insațiabil pentru creiere, știi că nu există altă soluție pentru a supraviețui decât să anihilezi total amenințarea care se profilează.

Cu cât reușești să supraviețuiești mai mult, cu atât ai mai multe oportunități de a-ți îmbunătăți apărarea, fie prin îmbunătățirea ratei de tragere, a daunelor sau a altor atribute diferite, care te fac un soldat mai mortal și o amenințare mai mare pentru invazia de zombi. Iar când lucrurile par cu adevărat fără speranță, ai opțiunea de a cere întăriri, sub forma unui atac devastator cu elicopter. Dar trebuie să evaluezi cu atenție când este cel mai bun moment să trimiți după ajutor, pentru că poți folosi acest atac cu elicopterul doar după o anumită întârziere, dacă l-ai folosit anterior. La urma urmei, elicopterele au nevoie de ceva timp pentru a se reîncărca, mai ales atunci când transportă atât de multe arme distructive. Așa cum te-ai aștepta, cu cât avansezi mai mult în Zombie Killer, mai mulți inamici vor veni să te atace. Și nu numai atât, dar aceștia devin și mai letali. Este ca și cum ar auzi sunetele de devastare și sunt atrași de ele. Dar, folosindu-vă abilitățile, alegând îmbunătățirile potrivite și cu puțin noroc, sunteți sigur că veți supraviețui unui alt val de atacuri.

Respinge invazia de zombi și vezi câte puncte poți obține când joci Zombie Killer!

Cum se joacă

Dacă folosești un calculator, poți fie să apeși butoanele de pe ecran cu butonul stâng al mouse-ului pentru a efectua anumite acțiuni, fie să folosești tastatura pentru a te mișca și a ataca. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, trebuie să atingeți butoanele de pe ecran pentru a interacționa cu jocul.

Jocuri similare:

Îți place Zombie Killer? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu zombi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.