Pixel Zombies

Intră în universul jocului Pixel Zombies și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu zombi!

Pixel Zombies este un joc shooter plin de acțiune în care obiectivul tău principal este să încerci să omori cât mai mulți zombi. Jocul îți oferă mai multe power-up-uri pe măsură ce joci, care te ajută să aduci un mod captivant și captivant de a-ți testa abilitățile, totul în timp ce scapi de toți zombii din acel nivel.

Există zeci de niveluri de jucat în Pixel Zombies, fiecare dintre ele având o gamă vastă de locații, obstacole și tipuri de zombi diferite. De asemenea, trebuie să găsești modalități de a învinge uneori hoarda, unde tone de zombi încearcă să te prindă și să te elimine rapid. Este o experiență captivantă și foarte captivantă și trebuie să îți folosești toate puterile pentru a-i zdrobi pe acei zombi cât mai repede posibil.

Fiecare nivel are un anumit număr de zombi și devine progresiv dificil. De aceea, trebuie să fii pe fază, deoarece nu știi niciodată cu adevărat câți zombi sunt, iar acest lucru contribuie la entuziasmul acestui joc. Dacă vrei să-ți testezi abilitățile de zombi zdrobitori, dă-i o șansă lui Pixel Zombies astăzi, doar pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Faceți clic pe zombi care aleargă pe ecran pentru a-i elimina. Folosește butonul stâng al mouse-ului dacă folosești un computer sau atinge ecranul dacă folosești un dispozitiv mobil.

Jocuri similare:

Îți place Pixel Zombies? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu zombi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.