Swat Vs Zombies

Intră în universul jocului Swat Vs Zombies și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu zombi!

Supraviețuirea împotriva monștrilor este doar o altă zi în apocalipsa zombi pentru membrul SWAT din Swat Vs Zombies, un joc distractiv în care trebuie să folosești strategia și reflexele pentru a mai trăi o zi și a câștiga bani, pe care îi poți folosi pentru a-ți îmbunătăți și mai mult șansele de supraviețuire. Lumea brutală din Swat Vs Zombies aduce o mulțime de provocări, iar acestea vin sub forma unor zombi mortali care vin constant spre tine și încearcă să-ți mănânce creierii. Din fericire, ai la dispoziție arme. Multe și multe arme. Dar, pentru a avea acces la toate aceste arme trebuie să câștigi bani, iar în această versiune a apocalipsei singura modalitate de a câștiga niște bani este eliminarea zombilor.

Deși este inevitabil să îți pierzi viața de primele dăți, cu cât reușești să elimini mai mulți zombi și începi să câștigi niște bani și să pui mâna pe arme mai bune, vei vedea curând că șansele tale de supraviețuire se îmbunătățesc considerabil, iar scenariile care înainte ar fi însemnat o condamnare sigură acum sunt ușor de depășit. De fiecare dată când ești copleșit de zombi, ai ocazia să vizitezi magazinul, care este plin cu tot felul de unelte mortale, de la drujbe, săbii, până la mitraliere și puști de vânătoare. Dacă ai suficienți bani, le poți cumpăra și poți face ravagii asupra zombilor. Și vei avea nevoie de toată puterea de foc pe care o poți obține, pentru că Swat Vs Zombies are mai multe niveluri, fiecare cu propriile caracteristici unice. Și zombi. O mulțime de zombi.

Devino o forță de neoprit în apocalipsa zombi din Swat Vs Zombies când te joci pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosește WASD sau tastele săgeată pentru a-ți mișca personajul și apasă butonul stâng al mouse-ului pentru a trage. Evită hoarda de zombi cât de mult timp poți, câștigă bani și vizitează magazinul pentru a obține echipamente noi care să te ajute să elimini zombi.

Jocuri similare:

Îți place Swat Vs Zombies? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu zombi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.