Zombie Buster

Intră în universul jocului Zombie Buster și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu zombi!

Scapă de zombi de pe ecran cu puternicul tău lansator de grenade și cu abilitățile tale excelente de ochire când joci Zombie Buster pe Jocurigratuite.ro. Ca un fel de exterminator de zombi care călătorește prin lume, aventura ta din Zombie Buster te poartă prin tot felul de locații diferite și, deși peisajul se schimbă, sarcina ta rămâne aceeași, iar zombii sunt mortali oriunde te duci.

Pentru că tragi cu grenade, trebuie să te gândești la focurile tale mai mult ca la niște explozibili cu cronometru, așa că ține cont de faptul că grenadele nu explodează la impact, ci doar după un timp scurt. Dacă o grenadă doar atinge un zombi nu i se va întâmpla nimic. Dacă nu este prins în raza de explozie a grenadei, zombi va continua să vină după creierul tău.

Pe măsură ce progresezi în Zombie Buster, tipurile de zombi pe care le întâlnești continuă să se schimbe, iar nivelurile vor introduce, de asemenea, tot felul de provocări noi și interesante pe care trebuie să le depășești. Astfel, dacă la început trebuie să ții cont doar de capcanele cu țepi care se balansează, cu cât avansezi mai mult în joc, cu atât mai complicate devin obstacolele la care trebuie să te adaptezi.

Pregătește-te să călătorești prin lume și să învingi invazia mondială de zombi când joci Zombie Buster pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Mișcă lansatorul de grenade în sus sau în jos pe care îl ține personajul tău folosind mouse-ul și dă click pe ecran pentru a lansa o grenadă spre zombi. Câștigi nivelul atunci când elimini toți zombii de pe ecran.

Jocuri similare:

Îți place Zombie Buster? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu zombi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.