Zombie Plague

Intră în universul jocului Zombie Plague și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu zombi!

Atunci când ești invadat de un număr copleșitor de zombi, există câteva trucuri pe care le poți încerca pentru a supraviețui: primul este să-ți păstrezi calmul, iar altul este să-ți îmbunătățești constant abilitățile și arsenalul. În Zombie Plague poți exersa aceste două concepte în timp ce lupți pentru viața ta împotriva hoardei de zombi. Și nu lăsa grafica drăguță și stilizată să te păcălească, zombii de aici sunt nemiloși și nu le pasă decât să îți mănânce creierul.

Pentru a scăpa de o astfel de soartă macabră și pentru a-ți păstra creierul acolo unde îi este locul, în siguranță, blocat în cap, preiei controlul unei turele puternice, pe care o poți îmbunătăți cu diverse upgrade-uri, care devin disponibile după fiecare dată când reușești să supraviețuiești cu succes unui val de atacuri feroce. Poți îmbunătăți daunele pe care le provoci, rata de foc a armei tale, capacitatea de muniție, precum și precizia loviturilor tale. Pentru a selecta o îmbunătățire, ai nevoie de monede, iar acestea le colectezi de la zombii pe care reușești să-i elimini. Dar pentru că Zombie Plague vrea să mențină lucrurile provocatoare, trebuie să tragi în monede pentru a le colecta. Iar dacă tragi pentru a aduna monedele poți pierde timp prețios, de care zombii vor profita și vor avansa spre locația ta. După câteva niveluri, când atacurile devin din ce în ce mai brutale, alegerea între când să colectezi monede pentru a-ți îmbunătăți armamentul și când să tragi efectiv și să te aperi va deveni decisivă pentru supraviețuirea ta. Adăugați la aceasta faptul că apar tipuri diferite și mai periculoase de zombi cu cât jucați mai mult, și puteți spune cu siguranță că Zombie Plague este un joc în care fiecare decizie contează.

Supraviețuiește apocalipsei zombi când joci Zombie Plague pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Dacă folosești un calculator, poți folosi butonul stâng al mouse-ului pentru a da click pe sol pentru a selecta locul în care vrei ca turela să tragă. Dacă sunteți pe un dispozitiv mobil, puteți apăsa pe ecran pentru a controla unghiul de tragere al turelei.

Jocuri similare:

Îți place Zombie Plague? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu zombi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.