Mahjong Dimensions: 640 seconds

Intră în universul jocului Mahjong Dimensions: 640 seconds și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri mahjong!

Mahjong Dimensions: 640 seconds ia formula pe care o cunoști și o iubești, care te face să te întorci pentru încă o rundă de mahjong, și adaugă două elemente noi și unice: unul este că jocul este în 3D, ceea ce te face să te gândești în moduri cu totul noi la acest joc clasic, iar celălalt este că trebuie să termini nivelul în exact 640 de secunde.

Aceste două schimbări ar putea fi exact de ce ai nevoie dacă vrei să vezi jocul de mahjong într-o lumină total diferită. În afară de aceste două adiții, te poți aștepta în continuare la un gameplay distractiv și la emoția de a găsi două piese potrivite pe tablă. Dar acum tabla este în 3D, așa că asigură-te că ești foarte minuțios atunci când cauți o pereche.

Du mahjong-ul într-o nouă dimensiune cu Mahjong Dimensions: 640 seconds și obține cel mai bun scor pe Jocurigratuite.ro.

Jocuri similare:

Îți place Mahjong Dimensions: 640 seconds? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Mahjong pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.