Merge Dreams

Intră în universul jocului Merge Dreams și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de aventură!

Intră într-un regat magic și pregătește-te pentru o experiență relaxantă și distractivă pe Jocurigratuite.ro când joci Merge Dreams. Cu grafica sa vibrantă și muzica veselă, Merge Dreams vă va încânta cu siguranță și va fi o alegere excelentă pentru momentele în care simțiți că aveți nevoie de o doză de relaxare. Grafica stilizată prezintă un regat magic, plutitor, iar tu trebuie să combini obiecte care sunt de același tip pentru a crea obiecte noi. Odată ce reușești să combini toate obiectele din partea de regat pe care o vizitezi în acel moment, ți se vor deschide noi părți ale regatului și, de asemenea, vei progresa în poveste.

De-a lungul călătoriei, vă alăturați lui Alice și o ajutați să își salveze tovarășii de tot felul de pericole în care se află. Pe lângă faptul că îi vei scoate din necazuri, îi vei ajuta și să reconstruiască lumea lor de vis, construind tot felul de clădiri, pe care apoi le vei moderniza încet-încet pentru a deveni din ce în ce mai puternice. Produsele pe care le obțineți de la aceste clădiri pot fi vândute mai târziu, iar voi veți câștiga aur și puncte de experiență, pe care le puteți folosi pentru a avansa în continuare în povestea din Merge Dreams. În timp ce vă așteaptă o călătorie necunoscută, știți că veți avea aliați de încredere alături de voi, iar prin combinarea diferitelor creaturi prietenoase pe care le veți întâlni pe drum, acestea vor evolua pentru a deveni aliați din ce în ce mai puternici.

Pornește într-o călătorie magică atunci când joci Merge Dreams și descoperă secretele acestei lumi fantastice.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta elementele de pe ecran și, cu butonul ținut apăsat, trageți-l peste celelalte elemente identice de pe ecran. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Merge Dreams? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de aventură pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.