Battleships Pirates

Intră în universul jocului Battleships Pirates și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de aventură!

Joacă un joc de societate clasic pe Jocurigratuite.ro, unde un pic de noroc și strategie îți vor asigura că ești primul care scufundă navele adversarului, înainte ca acesta să-ți distrugă flota. Battleships Pirates este un joc bazat pe popularul joc de societate, Battleship. În acest joc ai la dispoziție o flotă de nave, fiecare cu dimensiuni specifice, și trebuie să le plasezi pe tablă. Trebuie să fii creativ în ceea ce privește modul în care îți aranjezi formația, pentru că a avea o bună plasare a navelor tale este jumătate din bătălie în Battleships Pirates. Cu cât sunt mai surprinzătoare amplasamentele tale, cu atât mai mari sunt șansele de a-ți deruta adversarul, ceea ce te va duce cu un pas mai aproape de mult râvnita victorie.

După ce ești mulțumit de formația ta de luptă, începe cealaltă jumătate din Battleships Pirates. În această parte trebuie să îți ataci adversarul, dar ceea ce face ca acest joc de societate să fie atât de unic este faptul că nu vezi flota inamicului. La început, trebuie să tragi focuri complet la întâmplare, doar cu speranța de a nimeri ceva. Când reușești să lovești ținta cu succes, atunci începe cu adevărat distracția. La fel ca și navele tale, fiecare dintre navele inamicului au dimensiuni unice, iar tu trebuie să lovești întreaga navă pentru a o scufunda complet. Odată ce îi cunoști poziția, trebuie să stabilești rapid gradul de rotație, precum și tipul său.

Un lucru care îl separă pe Battleships Pirates de îndrăgitul joc de societate din care s-a inspirat este faptul că acest joc are o poveste și personaje interesante și mai multe niveluri, astfel încât jocul chiar pare a fi o călătorie pe mare, împreună cu echipajul tău de încredere, de care s-ar putea să te atașezi în misiunea ta de a deveni cel mai bun căpitan pe care mările l-au cunoscut vreodată. Adaugă tranzițiile interesante atunci când se întâmplă evenimente importante în timpul unei misiuni și poți spune că Battleships Pirates are un stil unic. O altă adiție la experiența clasică pe care o cunoști și o iubești deja, este că îți poți echipa unitățile cu abilități interesante, care pot schimba foarte mult rezultatul unui nivel.

Pleacă într-o aventură pe mare atunci când joci Battleships Pirates pe Jocurigratuite.ro și condu-ți echipajul spre victorie!

Cum se joacă

Pentru a interacționa cu elementele jocului poți folosi fie butonul stâng al mouse-ului, dacă folosești un PC, fie prin atingerea ecranului, dacă joci pe un dispozitiv mobil.

Jocuri similare:

Îți place Battleships Pirates? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de aventură pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.