Robot Police Iron Panther

Intră în universul jocului Robot Police Iron Panther și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de aventură!

Robot Police Iron Panther conține lumini intermitente. Dacă ai visat vreodată să creezi un câine robot care va fi folosit pentru a lupta împotriva fărădelegilor, atunci Jocurigratuite.ro are jocul potrivit pentru tine. În Robot Police Iron Panther trebuie mai întâi să asamblezi un câine robot de înaltă tehnologie, iar apoi să mergi și să elimini diferitele amenințări din oraș. După cum te-ai aștepta, procesul de construcție este unul complicat, iar fiecare piesă trebuie să fie plasată în locul corect. Totul trebuie să se potrivească la locul potrivit, deoarece sistemele implicate în orice fel de mașinărie avansată nu lasă loc de eroare. Dar a vedea cum robotul începe încet-încet să semene cu o mașină de luptă este doar un mod în care Robot Police Iron Panther aduce distracția. Mai ales pentru că a fost pusă o mare grijă în a-ți arăta cum se potrivesc toate piesele și cum totul se leagă într-un mod logic, folosind animații elaborate pentru a-ți arăta acest proces.

Dar asamblarea câinelui tău robot este doar o parte din Robot Police Iron Panther, pentru că nu ai petrecut tot acest timp doar de dragul de a construi o mașină eficientă și avansată. Nu, împreună va trebui să mergeți în misiuni de combatere a criminalității și să eliminați tot felul de amenințări din jurul orașului, într-o poveste unică, cu personaje interesante, plasată într-o lume SF. Această parte de luptă a jocului este, așa cum probabil te aștepți, mult mai plină de acțiune decât cea precedentă, așa că pregătește-te să intri într-o mulțime de lupte, împotriva a tot felul de monștri diferiți care cutreieră străzile și tulbură liniștea. Sistemul de luptă de la Robot Police Iron Panther este o combinație între ruletă și piatră, hârtie, foarfecă, și este o confruntare 1 la 1 împotriva unui adversar. În primul rând, o roată se va roti și trebuie să dai click pe ecran pentru a-i opri rotația. După ce aceasta se oprește pe un element, trebuie să selectezi un tip de atac. Dacă atât tu, cât și inamicul tău aveți același tip de atac, amândoi veți primi daune. Dacă vrei să provoci cantități masive de daune, poți folosi atacul Ultimate, care îți poate distruge inamicii mult mai ușor, decât celelalte metode prin care le ciobești încet sănătatea.

Pășește într-o lume SF cu ajutorul lui Jocurigratuite.ro și creează o mașină de luptă feroce când joci Robot Police Iron Panther.

Cum se joacă

Dacă folosești un PC, poți interacționa cu elementele jocului folosind mouse-ul pentru a muta cursorul și butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta ceva de pe ecran. Dacă joci de pe un dispozitiv mobil, trebuie să atingi ecranul în loc să folosești mouse-ul.

Jocuri similare:

Îți place Robot Police Iron Panther? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de aventură pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.