Microsoft Sudoku

Intră în universul jocului Microsoft Sudoku și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri sudoku!

Dacă ai vrut vreodată să încerci jocul de Sudoku, dar nu știai de unde să începi, îți recomandăm Microsoft Sudoku ca un punct de plecare excelent pentru a începe călătoria ta în acest joc logic distractiv. Pentru a câștiga un joc de Sudoku trebuie să completezi grila de 9x9 cu numere de la 1 la 9, dar trebuie să plasezi cifrele în așa fel încât să nu se repete pe un rând sau pe o coloană.

De ce Microsoft Sudoku este o introducere excelentă în această serie este pentru că se adresează cu adevărat unui începător, introducând în același timp tot felul de instrumente utile pentru a ajuta persoanele care sunt mai obișnuite cu Sudoku. Vei găsi aici ghiduri care îți arată unde ar trebui să plasezi numerele sau, dacă vrei doar un pic de ajutor, acestea îți pot indica doar direcția corectă, lăsând toată munca de gândire în seama ta.

Devino un profesionist in Sudoku pe Jocurigratuite.ro și antrenează-ți atenția și concentrarea.

Jocuri similare:

Îți place Microsoft Sudoku? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Sudoku pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.