MathDoku

Intră în universul jocului MathDoku și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri sudoku!

Învață operațiile matematice de bază într-un mod distractiv, cu ajutorul site-ului Jocurigratuite.ro și al lui MathDoku, într-un joc care îmbină matematica și experiența clasică de puzzle pe care o oferă sudoku.

MathDoku știe că matematica poate fi uneori dificilă, așa că te lasă să alegi nivelul de dificultate, în acest caz dimensiunea grilei. La fel ca în sudoku, un număr poate fi plasat doar o singură dată pe un anumit rând sau coloană. Dar, spre deosebire de sudoku, scopul aici este să te uiți cu atenție la modul în care tabla este împărțită în segmente și apoi să cauți în colțul fiecărui segment numărul corespunzător și operatorul de lângă el. Odată ce îl găsești, știi la ce număr trebuie să se ajungă în acel segment, precum și ce operație vor face numerele pe care le plasezi pentru a ajunge la acel număr. MathDoku are un calculator util pe care îl poți folosi, precum și o opțiune pentru a dezvălui numerele dintr-un segment.

Învață matematica într-un mod distractiv atunci când ești pe Jocurigratuite.ro și te joci MathDoku.

Jocuri similare:

Îți place MathDoku? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Sudoku pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.