Monster Girls Concert Looks

Intră în universul jocului Monster Girls Concert Looks și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri monster high!

Atunci când trupa ta preferată cântă în orașul tău, este momentul perfect pentru a-ți alege gașca de prieteni nebuni și a ajunge la concert cu câteva ore mai devreme. Doar biletul nu este suficient pentru o noapte de neuitat, pentru ca atmosfera să fie și mai incitantă, aceste fete au nevoie de ajutorul tău pentru a alege look-ul perfect pentru concert!

Așadar, ești pregătită să dai lovitura la concert? Faceți cunoștință cu cele patru fete care vor să se alăture trupei lor preferate pentru un spectacol special. Fiecare are propriul stil, dar toate vor să arate cât mai bine! Folosind aceste opțiuni, adaugă ținutele și accesoriile care se potrivesc cel mai bine ocaziei. Analizează cu atenție atât garderoba lor, cât și colțul de machiaj și selectează hainele care crezi că împreună formează ținuta perfectă pentru fiecare dintre ele. Paltoane strălucitoare, jachete din piele sau pantaloni rupți pot fi doar câteva dintre piesele care ies în evidență! Era să uit, bijuteriile sunt un must have și la fel și ochelarii de soare! Bucură-te de aceste jocuri de îmbrăcat cool și vino zilnic pentru doza ta de jocuri de modă!

Jocuri similare:

Îți place Monster Girls Concert Looks? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Monster High pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.