Too Cool For School

Intră în universul jocului Too Cool For School și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri monster high!

Știm cu toții că arta de a se îmbrăca cool nu este pentru toată lumea. Sau, mai degrabă, trebuie să ai o anumită atitudine pentru a te îmbrăca cool! Culorile neon, blugii rupți sau crop topurile nu sunt lucruri pe care le poți alege la întâmplare. Aceste patru liceene au decis să-și surprindă restul colegilor de clasă purtând cele mai cool ținute pentru... liceu! Ajută-le să aleagă look-ul perfect jucând fiecare nivel al acestui joc pentru fete. Alege ținuta perfectă inspectându-le cu atenție garderobele. Machiajul joacă, de asemenea, un rol important, așa că alege cu atenție rujul perfect, modelul și linia sprâncenelor și alte machiaje care crezi că s-ar potrivi cu ținuta pe care ai creat-o.

Surprindeți-vă prietenii salvând ținutele pe care le creați. Te așteptăm zilnic cu noi jocuri dress up create special pentru tine!

Jocuri similare:

Îți place Too Cool For School? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Monster High pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.