Monster Girls Rivalry

Intră în universul jocului Monster Girls Rivalry și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri monster high!

Este o bătălie a păpușilor! Aceste păpuși Monster High își pun în scenă cele mai bune declarații de modă (și coafuri, și machiaj) pentru a cuceri inima unui tip foarte norocos. Acesta nu este un joc de dress-up obișnuit; este o rivalitate epică în care tu vei fi stilistul șef - ajutându-le pe toate fetele să aleagă ținute atât de la modă încât nu pot să nu-l facă să leșine! Așa că apucă-ți pieptenele și lasă-ți latura creativă să se înalțe în timp ce decizi care dintre frumuseți își va agăța triumfător prințul fermecător.

În calitate de stilist de încredere al acestora, vei putea alege ținutele perfecte - haine, accesorii, pantofi - tot ce pune cel mai bine în valoare aceste stiluri! Dă frâu liber imaginației tale sălbatice în timp ce aceste Fetițe Monstruoase se îmbracă în stiluri exagerate și se întrec între ele până când vor cădea... sau până când cineva va cuceri inima acelui tip special. Sunteți gata? Set... Stil!

Jocuri similare:

Îți place Monster Girls Rivalry? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Monster High pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.