Monster High Character Creator

Intră în universul jocului Monster High Character Creator și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri monster high!

Crearea personajelor Monster High nu a fost niciodată atât de ușoară! Cu ajutorul creatorului de personaje Monster High, îți poți crea propria fată Monster High din cap până în picioare. Poți să-i personalizezi genetica și machiajul, să-i adaugi trăsături antro, cum ar fi aripi, cozi, aripioare și solzi, și să selectezi atât tonuri ale pielii umane, cât și mitice. Și acesta este doar începutul; adevărata distracție începe cu hainele! Trageți și plasați cămăși, tricouri, maiouri, rochii, fuste și pantaloni în modele de țesături care par perfect realiste. Alegeți din mai multe tipuri diferite de pantofi, ciorapi și coliere pentru a lega întregul design.

Creatorul de personaje Monster High va fi cu siguranță pe placul tuturor celor care doresc să își creeze propriul personaj Monster High unic în loc să se bazeze pe cele existente - ca să nu mai vorbim de aspectul său nostalgic din anii 2010! Creatorul de personaje Monster High este o modalitate excelentă pentru cei care se simt inspirați în mod creativ să își creeze fata Monster High perfectă!

Jocuri similare:

Îți place Monster High Character Creator? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Monster High pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.