Mr Bean Solitaire Adventures

Intră în universul jocului Mr Bean Solitaire Adventures și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri solitaire!

Pleacă într-o călătorie în jurul lumii cu popularul Mr Bean și joacă un joc relaxant și distractiv de solitaire când joci Mr Bean Solitaire Adventures pe Jocurigratuite.ro. Așa cum te-ai aștepta la un joc de solitaire, Mr Bean Solitaire Adventures este un joc de cărți, iar scopul tău este de a stivui cărțile în ordine. În partea de jos a stivei se află o carte care se află cu fața spre jucător, iar împrăștiate pe masă se află un număr aleatoriu de cărți, fiecare cu un număr diferit pe ele. De fiecare dată când faceți clic pe o carte, dacă aceasta este validă și este următoarea în ordine descrescătoare sau ascendentă, aceasta va înlocui cartea din partea de jos a ecranului. La început, Mr Bean Solitaire Adventures nu se așteaptă ca tu să îți faci prea multe strategii și îți ghidează mișcările, dar după câteva niveluri va trebui să îți dai seama singur de ordinea corectă.

Dacă nu poți stivui nicio carte, poți oricând să întorci o carte, ceea ce îți va oferi o carte aleatorie. Iar dacă lucrurile devin deosebit de dificile, poți folosi o carte wild, care se comportă ca un fel de carte albă, pentru că poți pune orice carte deasupra ei. Capcana este că aceste cărți speciale costă o mulțime de bani și, pe măsură ce joci, colectezi bani, dar trebuie, de asemenea, să cheltuiești bani dacă vrei să avansezi. Iar dacă vrei să anulezi o mutare, poți, de asemenea, să cheltuiești niște bani și să încerci din nou. Doar fii atent la suma de bani pe care o ai la dispoziție, deoarece ai nevoie de bani pentru a avansa și la nivelul următor. La urma urmei, Mr Bean călătorește în întreaga lume, iar călătoriile sunt costisitoare.

Joacă un joc distractiv, împreună cu Mr Bean, când joci Mr Bean Solitaire Adventures pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta cărțile și pentru a interacționa cu jocul.

Joacă alte jocuri din seria Mr Bean:

  1. Mr Bean Jump

Jocuri similare:

Îți place Mr Bean Solitaire Adventures? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri solitaire pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC