Solitaire TriPeaks Garden

Intră în universul jocului Solitaire TriPeaks Garden și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri solitaire!

Pășește într-o atmosferă relaxantă, într-o grădină frumos proiectată și joacă un număr imens de niveluri distractive ale jocului clasic de solitaire, când joci Solitaire TriPeaks Garden pe Jocurigratuite.ro. Însoțit de prietenul tău de încredere, pisica, te vei îmbarca într-o aventură distractivă, în lumea solitairei. Deși regulile din Solitaire TriPeaks Garden ar putea fi puțin schimbate față de jocul clasic de solitaire cu care poate că sunteți deja obișnuit, principiul de a stivui cărțile, în ordine descrescătoare, este încă păstrat în Solitaire TriPeaks Garden. Dar, spre deosebire de alte jocuri de solitaire, aici nu trebuie să gestionați mai multe teancuri de cărți, ci trebuie doar să faceți clic pe cărțile de pe masă, în ordine descrescătoare. În cazul în care nu există cărți valide de selectat, puteți da clic pe cartea goală din partea de jos a ecranului pentru a dezvălui o carte, sperăm, bună.

Și pentru că toți putem face greșeli, Solitaire TriPeaks Garden vă permite, de asemenea, să anulați mutarea anterioară dacă ați făcut o greșeală și nu sunteți mulțumit de mutarea pe care ați făcut-o. Și nu uitați că puteți obține, de asemenea, tot felul de multiplicatori de scor, așa că, dacă jucați bine, veți fi recompensat cu puncte suplimentare. Iar unele niveluri au chiar și condiții speciale pentru a avansa, cum ar fi să poți termina înainte ca cronometrul să se termine. Acest lucru menține lucrurile proaspete și provocatoare și, bineînțeles, distractive.

Relaxează-te cu un joc distractiv de solitaire când joci Solitaire TriPeaks Garden pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta cărțile și pentru a interacționa cu diferitele elemente de joc. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Solitaire TriPeaks Garden? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri solitaire pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.