OMG Word Swipe

Intră în universul jocului OMG Word Swipe și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri formare de cuvinte!

Jocurile de cuvinte vă permit să învățați cuvinte noi, să vă testați vocabularul actual și, prin regulile lor interesante, vă fac să învățați și vă oferă experiențe de joc distractive și palpitante. În OMG Word Swipe trebuie să conectezi literele care sunt plasate pe ecran pentru a crea cuvinte. Pe Jocurigratuite.ro puteți găsi o mulțime de jocuri de puzzle de cuvinte similare, iar OMG Word Swipe vine cu propriul set de cuvinte și, chiar dacă știți deja regulile, distracția este încă la un nivel maxim. Rezolvarea puzzle-urilor este întotdeauna o modalitate distractivă și relaxantă de a-ți petrece timpul, iar cu OMG Word Swipe poți obține și beneficiul de a învăța și de a-ți exersa cunoștințele despre cuvinte.

Bineînțeles, nimeni nu este capabil să cunoască toate cuvintele dintr-o limbă, așa că, dacă vă blocați vreodată, OMG Word Swipe vă ajută, iar cu un singur clic pe pictograma Hint, jocul vă pune pe drumul cel bun. Bineînțeles, cu cât folosiți mai puțin acest sistem și cu cât ghiciți mai repede cuvântul, cu atât mai multe puncte puteți obține. Și cu peste 1000 de niveluri, veți avea o mulțime de oportunități de a învăța și de a vă îmbunătăți. Regulile din OMG Word Swipe sunt foarte simple și tot ce trebuie să faci este să dai click pe o literă, apoi să trasezi o linie care să lege toate celelalte litere pentru a crea un cuvânt. Desigur, unele cuvinte vor fi mai ușor de ghicit, în timp ce altele se pot dovedi a fi destul de dificile. Dar, chiar dacă nu veți nimeri cuvântul din prima încercare, veți avea totuși beneficiul de a învăța un cuvânt nou.

Îmbogățește-ți vocabularul și distrează-te pe Jocurigratuite.ro și joacă-te pe OMG Word Swipe.

Cum să vă jucați

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta o literă și, în timp ce țineți apăsat butonul, creați o linie între litere pentru a crea un cuvânt. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul și trageți degetul pe ecran în loc.

Jocuri similare:

Îți place OMG Word Swipe? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri formare de cuvinte pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.